Dynamic Cloud Server solutions

Wij zorgen voor een volledige Dynamic Cloud Server Hosting op maat en volgens de behoeften van onze klanten

Enkele voordelen van Cloud Server hosting

Instant klaar voor gebruik

Er moet geen hardware besteld en geinstalleerd worden. Als het moet, is je Dynamic Cloud Server klaar voor gebruik binnen een paar minuten na je bestelling.

Tijdelijk inzetbaar

Dynamic Cloud Servers zijn ook interessant voor tijdelijke projecten. Kort lopende eventsites bijvoorbeeld. Of stel dat je een nieuwe versie van bepaalde software wil uitproberen? Dan kunnen we perfect een exacte kopie van je huidige Dynamic Cloud Server maken en die eveneens laten draaien in de Cloud. Daarop kan je dan de upgrade eerst uittesten om na te gaan of alles naar behoren werkt.

Geen downtime bij onderhoud

Ook langs de kant van de Cloud is er flexibiliteit ten overvloede. Onderhoud aan machines gebeuren zonder enige downtime. Stel dat we een onderhoud moeten doen op een bepaalde fysische server in de Cloud, dan verplaatsen we eerst alle Dynamic Cloud Servers naar de rest van de Cloud zonder dat je daar iets van merkt.

Pay as you use

Je hebt ook geen upfront investering te doen. Je betaalt flexibel per maand een abonnementsgeld gebaseerd op wat je nodig hebt. Zo gaan kosten in gelijke tred met je inkomsten en kan je jouw budget flexibel beheren.

Kortom, flexibiliteit in alle richtingen.

Schaalbaarheid doorheen de tijd

Onmiddellijk beschikbaar

Aangezien je server virtueel is, zijn uitbreidingen even makkelijk toe te passen. Extra geheugen, nieuwe schijfcapaciteit of meer rekenkracht vergen geen downtime om een server om te bouwen. We veranderen gewoon de parameters van je Dynamic Cloud Server en klaar is kees.

Een server die meegroeit met je bedrijf

Zo ben jij of je IT-personeel verlost van de eeuwig moeilijke vraag bij de start van een project: "Hoe zwaar moet ik mijn server bestellen: zwaar genoeg om de groei de komende drie jaar aan te kunnen en toch binnen budget."

Je kan nu klein beginnen en snel groeien indien nodig. En zelfs omgekeerd. Als je een bepaalde periode van het jaar meer capaciteit nodig hebt, kunnen we gedurende die tijd meer kracht geven aan jouw Dynamic Cloud Server en nadien weer laten krimpen.

Aanpasbaar op projectbasis

Stel dat je gedurende enkele maanden een campagne voert en meer bezoekers op je site verwacht? Dan maken we je webserver in die maanden een stukje robuuster om de extra bezoekers op te vangen en nadien zetten we de parameters terug zoals voorheen.

Op maat van je klanten

Bied je Software-as-a-Service (SaaS) aan je klanten? Je kan makkelijk een afgesloten server per klant voorzien zodat iedereen in een veilige, afgesloten omgeving draait en tegelijk ben je zeker dat de groeiende behoeften van je klanten nooit een probleem vormen voor je hosted omgeving, want die kan vlot meegroeien.

Kosten en inkomsten perfect in balans

Bij dit alles mogen we ook niet vergeten dat je budget ook schaalbaar is: je groeit wanneer nodig, dus je betaalt ook pas meer kosten als je inkomsten stijgen. Zo gaan inkomsten en kosten hand in hand.

High Availability

In de huidige economie is falende IT een ramp voor je bedrijf. Ieder uur dat een server down is, kost geld. We spreken van een ramp als kritische IT-onderdelen meer dan twee uur uitliggen en kritische gegevens verloren gaan.

Minimale downtime

Met een Dynamic Cloud Server ben je hardware onafhankelijk. Kapotte schijven of gebrekkig geheugen zorgen niet langer voor nachtmerries. Van zodra de Cloud merkt dat een onderdeel gebrekkig functioneert, wordt dit onderdeel in maintenance geplaatst en dankzij de High Availability optie wordt jouw Dynamic Cloud Server ogenblikkelijk ergens elders in de Cloud opnieuw opgestart.