DVIT is de geschikte leverancier voor al uw IT noden

met meer dan 15 jaar ervaring

DVIT specialiseert zich in het dagdagelijkse beheer van zowel kleine als grotere netwerken bij diverse KMO’s en overheidsdiensten. Wij wijken daadwerkelijk af van de overgrote meerderheid standaardregels, software en afgebakende werkterreinen. Onze sterkte is juist het feit dat wij de klanten voor al hun problemen kunnen bijstaan ongeacht de aanwezige hardware en software.

Wij treden als 1ste contactpersoon op voor de aanwezige software, internetverbindingen, e-mailsystemen, bekabeling/telefonie, websitebeheer en allerhande randapparatuur

Wij helpen U met het formuleren van voorstellen tot verbetering van de huidige IT infrastructuur, nieuwe technologiën en innovaties

Na de coördinatie van alle activiteiten zorgen voor een volledige documentatie van alle IT procedures met de nodige handleidingen en Visio schema’s.

DVIT zorgt voor een uitgebreide ondersteuning van alle eindgebruikers on-site of remote bij diverse hardware of software problemen, zowel op Windows als Mac platform.

Interne of externe training op maat voor eindgebruikers of netwerkbeheerders maken eveneens deel uit van ons dienstenpakket.

Wij treden op als 1ste contact met diverse dienstenleveranciers en data/mobile telecom partners (Proximus, Telenet, Mobistar, Microsoft Office365, Colt, Destiny, …)