Over DVIT

een partner met jarenlange ervaring

DVIT specialiseert zich in het dagdagelijkse beheer van zowel kleine als grotere netwerken bij diverse KMO’s en overheidsdiensten. Wij wijken daadwerkelijk af van de overgrote meerderheid standaardregels, software en afgebakende werkterreinen. Onze sterkte is juist het feit dat wij de klanten voor al hun problemen kunnen bijstaan ongeacht de aanwezige hardware en software.

Wij treden als 1ste contactpersoon op voor de aanwezige software, internetverbindingen, e-mailsystemen, bekabeling/telefonie, websitebeheer en allerhande randapparatuur.

Door een voortdurende analyse van de markt, zijn wij in staat om onze klanten nu en in de toekomst op een doeltreffende en professionele manier bij te staan in hun dagdagelijkse IT omgeving en dit op een flexible wijze zodat de klant zich 100% kan focussen op zijn/haar bedrijfsbezigheden.

De ligging van DVIT is vrij centraal indien men Vlaanderen geografisch gaat bekijken. In Erpe-Mere net bij Aalst en op ongeveer 4km van de autosnelweg E40 Gent-Brussel waardoor onze engineers heel snel kunnen functioneren in heel België.

Lees meer

Samen met onze Partner Nucleus bieden wij diverse Cloud oplossingen aan via gespecialiseerde datacenters te Antwerpen en Brussel. Dit voor zowel online backup, server- en mailhosting alsook voor webhosting en domainregistraties.

Samen met een aantal gespecialiseerde onderaannemers, waaronder AEG Tranzcom voor VOIP centrales, zorgen wij ervoor dat de klant naar de toekomst toe maar 1 aanspreekpunt heeft en voor al zijn IT vragen bij DVIT terecht kan.

Ons kantoor te Erpe-Mere beschikt over een volledig uitgerust trainingslokaal waar wij op maat gerichte trainingen voorzien.
Dit zijn dus geen vooraf vastgelegde basistrainingen voorzien van een aantal standaardmodules waar de doorsnee klant geen behoefte of tijd voor heeft, maar echt specifiek gerichte trainingen volgens de behoefte van de klant.

Gezien de sterk evoluerende IT sector en de talrijke nieuwe producten beschikken wij over een gespecialiseerd IT team dat zich constant bijschoolt in de kennis van nieuwe software en hardware. DVIT heeft geen verkopers in dienst omdat wij van mening zijn dat elke engineer beter in staat is om nieuwe producten aan de man te brengen bij onze klanten vanwege zijn hands-on ervaring. Deze engineer is volgens ons dus de geschiktste persoon om dit te installeren en te demonstreren.

DVIT beschikt over diverse certificaten, zoals HP Preferred Partner, Microsoft Certified Partner & Small Business Specialist, GFI Reseller, TrustWave Partner, Belgacom Partner, Watchguard Certified Partner, Cisco, VMware, VEEAM, …

Als HP Prefered Partner spreekt het van zichzelf dat een groot gedeelte van de voorgestelde server/hardware oplossingen, inclusief het switching gebeuren, met HP materiaal gebeurt. ILO remote interventies, monitoring en fault tolerance zijn maar enkele begrippen die voor DVIT geen geheimen herbergen en dus aan onze klanten kunnen worden aangeboden.

Virtualisatie is een ander aspect in de IT wereld dat een serieuze opmars aan het maken is en ook hier hebben wij onze kennis reeds bewezen bij diverse grotere projecten met zowel Microsoft Hyper-V als Vmware ESX.