Wifi & mobility

watchguard: Bovenaan de netwerk security voedselketen

Er zijn wereldwijd bijna een miljoen geïntegreerde, multifunctionele WatchGuard security appliances geïnstalleerd. Onze herkenbare roodgekleurde systemen zijn ontworpen om de slimste, de snelste en de meest doordachte security oplossing te zijn, met iedere mogelijke security toepassing op volle kracht voor u aan het werk.

Waarom zou u WatchGuard kopen? Ontdek het hier.

Draadloos beschikbare patiëntendossiers, vlotte en veilige internettoegang voor bewoners en hun gasten en een verbeterde communicatie tussen het verplegend personeel. Hiervoor heeft IT-leverancier DVIT het woonzorgcentrum WZC Vander Stokken voorzien van een modern Wi-Fi-netwerk.. Lees meer

Watchguard

AP100 – AP102 – AP200 – AP300

WatchGuard wireless access points maken het eenvoudig en betaalbaar om de allerbeste beveiliging die XTM appliances bieden uit te breiden naar moderne mobiele devices in het draadloze netwerk. Het gecombineerde device beheer en de geïntegreerde bedrade en draadloze security bieden bedrijven de volledige controle over de beveiligingsinstellingen en een eenduidige blik op alle netwerk security ontwikkelingen.